Birgitte Næss - Vinner av Femundløpet 2023!

Gratulerer til vår dyktige ambassadør Birgitte Næss, for hennes imponerende seier i Femundløpet 2023! Birgitte deltok i den gjeveste klassen F650 (634km) og kan nå sammen med hundene Sami, Grøten, Oline, Kasper, Jesper, Jonatan, Mini-BSA, Zlatan, Lotta, Bolt, Timmy og Flint smykke seg med tittelen Norgesmestere! Vi er stolte over å ha henne som ambassadør for UniQ hundefôr.

Birgitte har vært en dedikert hundeeier og musher i mange år, og hennes harde arbeid og dedikasjon har virkelig betalt seg i form av denne seieren.Hennes hunder, trent med vårt super-premium fôr, har også spilt en viktig rolle i hennes suksess. Vårt fôr er laget med de beste nordiske ingrediensene for å gi hundene de nødvendige næringsstoffene de trenger for å prestere på sitt aller beste.

Vi gratulerer Birgitte med hennes fantastiske prestasjon i Femundløpet og takker henne for å være en del av UniQ-familien. Vi ønsker henne masse lykke til videre i hennes karriere og ser frem til å følge hennes framgang. Vi håper at hennes suksess vil inspirere andre hundeeiere til å forfølge deres drømmer og forbedre livet til sine firbente venner med UniQ hundefôr.

Vi ønsker også å gratulere til våre øvrige ambassadører som deltok i årets Femundløp; Ronja, Niklas, Daniel og Tim. Samtlige fullførte løpet i sine klasser. Ronja er kun 14 år gammel, og deltok for første gang i år. Hun ble hedret med prisen årets Sportmansship Award, etter at hun tok med seg en annen deltaker på sleden sin, som hadde mistet spannet sitt.