Birgitte Næss - Vinner av Femundløpet 2023!

Gratulerer til vår dyktige ambassadør Birgitte Næss, for hennes imponerende seier i Femundløpet 2023! Birgitte deltok i den gjeveste klassen F650 (634km) og kan nå sammen med hundene Sami, Grøten, Oline, Kasper, Jesper, Jonatan, Mini-BSA, Zlatan, Lotta, Bolt, Timmy og Flint smykke seg med tittelen Norgesmestere! Vi er stolte over å ha henne som ambassadør for UniQ hundefôr.

Birgitte har vært en dedikert hundeeier og musher i mange år, og hennes harde arbeid og dedikasjon har virkelig betalt seg i form av denne seieren.Hennes hunder, trent med vårt super-premium fôr, har også spilt en viktig rolle i hennes suksess. Vårt fôr er laget med de beste nordiske ingrediensene for å gi hundene de nødvendige næringsstoffene de trenger for å prestere på sitt aller beste.

Vi gratulerer Birgitte med hennes fantastiske prestasjon i Femundløpet og takker henne for å være en del av UniQ-familien. Vi ønsker henne masse lykke til videre i hennes karriere og ser frem til å følge hennes framgang. Vi håper at hennes suksess vil inspirere andre hundeeiere til å forfølge deres drømmer og forbedre livet til sine firbente venner med UniQ hundefôr.

Vi ønsker også å gratulere til våre øvrige ambassadører som deltok i årets Femundløp; Ronja, Niklas, Daniel og Tim. Samtlige fullførte løpet i sine klasser. Ronja er kun 14 år gammel, og deltok for første gang i år. Hun ble hedret med prisen årets Sportmansship Award, etter at hun tok med seg en annen deltaker på sleden sin, som hadde mistet spannet sitt.


Example blog post
Example blog post
Example blog post