Finnmarksløpet 2023

Finnmarksløpet er Europas lengste, og en av verdens mest utfordrende hundekjøringskonkurranser. Det arrangeres årlig i Finnmark i Nord-Norge. Løpet går over 1200 kilometer gjennom et krevende terreng med både høyfjell og skog, og stiller store krav til både hunder og kjørere.

I år arrangeres Finnmarksløpet fra 10. til 18. mars, og har i år også status som verdensmesterskap! Vi i UniQ er stolte av å ha 4 av våre ambassadører med i årets løp. Våre ambassadører er erfarne hundekjørere som vet hva som kreves for å lykkes i en så krevende konkurranse.

Våre ambassadører som deltar:

  • Team Niklas Rogne - FL1200
  • Blixland Husky (Daniel Haagensen) - FL1200
  • Team Birgitte Næss (Kristoffer Halvorsen) - FL1200
  • Ylva-Li Næss - Junior

En av de viktigste faktorene for å lykkes i et hundeløp som Finnmarksløpet er riktig kosthold og næring for både hundene og kjørerne. Hunder som skal delta i slike løp trenger mye energi og næring for å holde seg i god form gjennom hele løpet. De trenger også en balansert diett som gir dem de nødvendige næringsstoffene for å holde seg sunne og sterke.

På samme måte trenger også hundekjørerne en riktig balanse av næring for å opprettholde energinivået og prestasjonene sine. De trenger også tilstrekkelig med væske og elektrolytter for å unngå dehydrering og utmattelse.

UniQ hundefôr er utviklet for å gi hunder den næringen og energien de trenger for å yte sitt beste. Vårt fôr er utviklet av ernæringseksperter og inneholder alle nødvendige næringsstoffer for å holde hundene sunne og sterke gjennom hele løpet.

Vi ønsker våre ambassadører og alle deltakerne i Finnmarksløpet lykke til, og minner alle om viktigheten av riktig kosthold og næring for å prestere på sitt beste!