Flåttsesongen Er Her

Beskytt Din Hund Med Skjold Olje fra Nordic Gold

Flåttsesongen i Norge strekker seg hovedsakelig fra tidlig vår til sen høst, typisk fra mars til oktober. Dette er tiden da hundeeiere virkelig må være på vakt, særlig de som bruker mye tid ute i naturen sammen med sine firbeinte venner, enten det er jakt med jakthunder eller løpeturer gjennom skog og mark.

 • Hva Er Flått?
Flått er små blodsugende parasitter som kan overføre sykdommer som borreliose og TBE (Tick-borne encephalitis) til både mennesker og dyr. Når du og hunden din nyter friluftslivet, er det viktig å ta forholdsregler for å unngå at disse uønskede gjestene fester seg og forårsaker helseproblemer.

 • Hvorfor Skjold Olje?
Skjold Olje fra Nordic Gold er et utmerket valg for hundeeiere som ønsker å beskytte sine hunder mot flått og andre insekter på en naturlig og sikker måte. Denne oljen er spesielt utviklet for hunder som tilbringer mye tid utendørs og er dermed ofte eksponert for disse parasittene.

 • Naturlige Ingredienser for Sikker Beskyttelse
Skjold Olje inneholder en unik blanding av kaldpressede oljer og urter uten kunstige tilsetningsstoffer. Denne kombinasjonen er nøye utvalgt for å ha en avskrekkende effekt på flått og insekter, samtidig som den beroliger kløe og svie som kan oppstå fra insektbitt.

 • Fordelene med Skjold Olje:
 1. Insektsavskrekkende: De naturlige oljene og urtene i Skjold Olje gjør hunden mindre tiltrekkende for flått og andre insekter.
 2. Lindrer Kløe og Svelling: Urter i oljen virker beroligende på hudirritasjoner forårsaket av insektbitt, og understøtter helingsprosessen.
 3. Miljøvennlig og Sikker: Ved å velge Skjold Olje, unngår du kjemiske behandlinger som kan være skadelige for både miljøet og din hunds helse.
 4. Utmerket for Aktive Hunder: Ideell for jakthunder og hunder som løper sammen med eierne sine, da disse ofte beveger seg gjennom høy vegetasjon hvor flått trives.
   
 • Slik Bruker Du Skjold Olje
Påfør noen dråper Skjold Olje på hundens pels før dere går ut. Vær spesielt oppmerksom på områder hvor flått liker å feste seg, som rundt nakke, ører og ben. Gjenta påføringen regelmessig, spesielt etter bading eller hvis hunden har vært utsatt for mye vått vær.

Ved å ta i bruk Skjold Olje fra Nordic Gold kan du nyte tiden utendørs med din beste venn med en ekstra trygghet om at både du og din hund er beskyttet mot de ubehagelige og potensielt farlige parasittene som flått representerer.