Fritid og Caravanmessen 24.-26. Mars 2023 i Vikingskipet

UniQ Norge er deltar på Fritid og Caravanmessen i Vikingskipet på Hamar 24.-26. Mars!

UniQ er opptatt av å tilby det beste hundefòret til alle firbente venner der ute, og vi kan ikke tenke oss en bedre møteplass for å møte likesinnede og engasjerte personer som elsker å reise og oppleve med sine hunder.

Dette arrangementet vil samle de ledende forhandlerne innen caravan, biler, motorsykler, båter, tilhengere, jakt og fiske, samt mange andre spennende varer og tjenester som alle har til felles at de gjør det mulig å oppleve og utforske verden rundt oss på en spennende og unik måte.

UniQ er en hundematsprodusent som forstår viktigheten av å ha en sunn og aktiv livsstil sammen med våre firbente venner, og derfor er vi glade for å være en del av en messe som legger vekt på nettopp dette. Det vil være mulig å kjøpe vårt hundefòr, oljer og næringstilskudd på standen, og vi vil være tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi råd til alle som ønsker å lære mer om hva som gjør UniQ hundefòr til det beste alternativet for deres hund.

Vi oppfordrer alle som elsker å oppleve og utforske verden sammen med sine firbente venner til å bli med oss på Fritid og Caravanmessen 2023 i Vikingskipet på Hamar. La oss sammen skape en ny møteplass for alle som deler vår lidenskap for å oppleve og utforske verden rundt oss på en unik og spennende måte!

Du finner oss på stand nr. 19 - sammen med May og Fred`s Fiske/Fritid AS.