Niklas Rogne med bronse i VM - Finnmarksløpet 2023

Niklas Rogne, ambassadør for UniQ hundefôr, oppnådde nylig en bemerkelsesverdig prestasjon ved å sikre tredjeplassen i årets Finnmarksløp, som i år også har verdensmesterskapstatus. Finnmarksløpet er en årlig hundesledeløp som holdes i Norge, og som dekker en avstand på 1.200 kilometer gjennom Arktisk villmark. 

Tross den tøffe konkurransen og utfordrende forhold, viste Niklas Rogne og hans team av hunder utrolig viljestyrke og motstandskraft. De dekket hele distansen på 7 dager, 9 timer og 8 minutter, og sikret tredjeplassen i løpet. Niklas kom i mål med 9 hunder igjen i spannet.

Niklas' prestasjon er et bevis på hans ferdigheter og dedikasjon som hundekjører, samt kvaliteten på UniQ hundefôr som hans team er avhengig av for sin ernæring og energi. UniQ hundefôr er kjent for sine høykvalitets ingredienser og ernæringsverdi, som er essensielt for ytelsen og helsen til sledehunder.

Totalt sett er Niklas' prestasjon i Finnmarksløpet en inspirasjon for alle hundekjørere og entusiaster, og den understreker viktigheten av riktig ernæring og trening for sledhunder. Vi gratulerer Niklas Rogne og hans team med deres utrolige prestasjon og ønsker dem alt det beste for deres fremtidige løp.


Example blog post
Example blog post
Example blog post