Øk hundens humør med hvert måltid

Velkommen til UniQ, her vet vi at en sliten hund er en fornøyd hund!

Akkurat som oss trives våre firbeinte venner med å være aktive og mentalt stimulerte. Men visste du at det de spiser også kan spille en stor rolle i hvordan de føler seg? Hos UniQ er hundefôret vårt spesielt formulert for ikke bare å ernære kroppen, men også for å gi næring til hjernen, og dermed forbedre dens mentale velvære. Det er derfor så mange profesjonelle utøvere og aktive hunder velger UniQ.  Hvorfor mental helse er viktig for hunder?

Mental helse hos hunder er like viktig som fysisk helse. Forskning viser at mental stimulering kan bidra til å redusere vanlige atferdsproblemer som angst, overdreven bjeffing, og til og med aggresjon. Aktive hunder, spesielt de som deltar i arbeid eller høyenergisk lek og konkurranser, trenger å opprettholde et fokusert sinn og en sterk fysikk. Det er her UniQ kommer inn.Vitenskapen bak aktiv ernæring

Våre oppskrifter er støttet av den nyeste vitenskapen innen hunde-ernæring og mental helse. Ingredienser er nøye utvalgt for å øke hundens næringsverdi og dens evne til å hjelpe med å opprettholde energinivåer og støtte hjernens helse. For eksempel er omega-3 fettsyrer, som finnes i våre matvarer, kjent for deres betennelsesdempende egenskaper og dens rolle innen hundens kognitive funksjon. Dette betyr at hver bit ikke bare holder hunden i form, men også fokusert og klar for enhver utfordring.

 


Aktiviteter for å holde hunden din engasjert


Å engasjere hunden din i aktiviteter er ikke bare gøy; det er også nyttig. Her er noen aktiviteter du kan vurdere for å holde hunden i god form og i godt humør:

 • Jakt:
  Flere hunderaser er  hovedsakelig oppdrettet til jakt. Det å la en hund få full utnyttelse av de instinktene som er medfødt, kan være et flott  utgangs-punkt for alle som ønsker mer tid ute i friluft sammen med hunden. Forvaltning og ivaretakelse av miljøet er en fin ting å bruke hunden til.

 • Agility-trening:
  Samarbeid og kontakt for å overvinne/forsere hindringer og arbeide som et tett team

 • Gjeting:
  Perfekt for de med en naturlig instinkt til å gjete (samle), det er mentalt stimulerende og fysisk krevende.
 • Søk -og redningsøvelser = ferdigheter,
  Bygg problemløsnings-ferdigheter og tillit mellom deg og hunden din.

Hver av disse og flere aktiviteter bidrar til å forsterke de mentale helsefordelene ved å holde seg aktiv, redusere stress og forebygge kjedsomhet.

 


Bli med på bevegelsen


Vi har en misjon om positivt å utvikle livene til hunder ved å oppmuntre til en aktiv livsstil støttet av den beste ernæringen. Når du velger UniQ, velger du ikke bare et hundefôr; du velger et lykkeligere og sunnere liv for din firbeinte venn.

Klar for en endring?


Bli med oss i bevegelsen for å forbedre våre hunders mentale helse. La oss hjelpe hver hund til å leve et fullt, aktivt og et Happy liv. Utforsk våre produkter og finn det perfekte fôret for din hunds velvære.