Om UniQ

Om UniQ Professionel

Vår Historie Begynner i 1985
Gründet av en gruppe lidenskapelige hundesportentusiaster og dyrleger, ble UniQ til som et svar på bekymringer rundt kvaliteten på hundefôr i det danske markedet.
Våre grunnleggere var frustrert over uoverensstemmelser mellom produkt deklarasjoner og faktisk innhold, og var fast bestemte på å tilby en pålitelig løsning. De innså også en unik mulighet til å utnytte Danmarks verdenskjente landbruks- og fiskeressurser til å produsere toppkvalitets hundefôr.

30 År med Dedikasjon til Kvalitet
Siden år 2000 har vår UniQ-serie satt standarden for fôrkvalitet. Hver ingrediens i våre produkter spores nøye for å sikre opprinnelse og kvalitet. Vi benytter hovedsakelig danske råvarer, ikke bare for å støtte lokal økonomi, men for å garantere at hvert måltid ditt kjæledyr nyter er både næringsrikt og trygt. Vår forpliktelse til kvalitet strekker seg videre til produksjonsprosessen, hvor alt produseres i henhold til de strengeste europeiske standardene og er ISO 22000-sertifisert.

Din Trofaste Venn Fortjener det Beste
Hos UniQ forstår vi at hunden din ikke bare er et kjæledyr, men en del av familien. Derfor tilbyr vi et bredt spekter av fôr som møter ethvert behov - fra valper til eldre hunder, og for de med spesielle kostholdskrav som vektreduksjon eller sensitiv mage. Vårt fôr er nøye formulert for å opprettholde hundens helse og vitalitet gjennom hele livet.

Innovasjon og Bærekraft
Visste du at UniQ Nordic Gold ikke bare er laget av økologiske råvarer, men også kommer i biologisk nedbrytbare sekker? Vi er stolte av å lede an i bransjen, ikke bare gjennom våre innovative produkter, men også ved å ta ansvar for miljøet.

UniQ – Et Merke med Tradisjon og Troverdighet
I mer enn 30 år har UniQ vært foretrukket av brukshundeiere, og våre produkter har hjulpet mange hunder å oppnå topp prestasjoner. Vi er anerkjent for å levere produkter som sikrer en sunn fordøyelse og en blank pels, bevis på vårt løfte om kvalitet og omsorg.

Velg UniQ for Din Beste Venn
Gjennom å velge danskprodusert UniQ fôr, støtter du ikke bare lokal industri, men sikrer også at din beste venn får det aller beste. Med UniQ er du sikker – fra første måltid til de gyldne årene.